Staking streekvervoer

Dat heeft de kortgedingrechter zojuist beslist. Web Tot en met vrijdag 10 februari staat het streekvervoer voor een beter CAO.


Nieuwe Fnv Staking In Het Streekvervoer Vervoerders Zijn Er Klaar Mee Ov Nieuws Gd

Web Staking OV streekvervoer.

. Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. Onder de cao Streekvervoer werken zon 13000. Web Staking streekvervoer - YouTube 3 dagen lang werd er gestaakt in het streekvervoer.

Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen Door Casper Schrijver 24 februari 2023 Als de werkgevers in het. Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer. De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen.

De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. Web Streekvervoer staakt dit is wat het betekent voor jouw reis Vandaag en morgen staakt het streekvervoer kondigde vakbond FNV gisteren aan.

Reis je met de. Maar lang niet overal staan de bussen stil. Vanaf dinsdag 28 februari wordt er opnieuw gestaakt in het streekvervoer en vallen er.

Web Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken. De staking zal vijf dagen duren maakt CNV bekend. Van maandag 6 tm.

Web Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een nieuwe cao is stukgelopen. Web Het streekvervoer gaat opnieuw landelijk staken. Deze keer op twee verschillende.

Web De vakbonden hebben vijftien dagen aangekondigd waarop het streekvervoer verder gaat met staken. Web De staking heeft betrekking op de cao in het streekvervoer die geldt voor zon 13000 medewerkers voornamelijk buschauffeurs. Web Opnieuw stakingen in het streekvervoer in de periode 28 februari-7 april.

Web Werkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken. Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij.

De vakbonden CNV en FNV hebben landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een. Want het water staat de medewerkers aan de lippen.

Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. Hierdoor rijden er maandag en dinsdag definitief geen. Geef de mensen in het.

Web Landelijke regionale staking van 6 tm 10 februari. Web 17 hours agoHier wordt per regio en treintraject weergegeven wat de verwachte gevolgen van de staking zijn voor reizigers. De vakbond stuurde vorige.

Web In september en oktober legden stakers het streekvervoer verspreid over het hele land ook al plat. Eigenlijk zou er in het najaar nog een vierdaagse landelijke. Zij roepen de leden op om vanaf morgen een aantal dagen per week het.

Web De staking in het streekvervoer mag doorgaan. Dat meldt vakbond CNV. Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen.

De vijfdaagse staking begint volgende week maandag en heeft betrekking op dertienduizend werknemers met. Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.


Vijf Tot Zes Dagen Lang Nauwelijks Streekvervoer Door Staking Limburgvac


Staking Streekvervoer Ook Refoschool Ervaart Mogelijk Hinder


Streekvervoer Vandaag Ontregeld Door Staking Rtv Papendrecht


Rrnyqihtviro0m


Landelijke Staking Streekvervoer Op Komst Om Nieuwe Cao Het Parool


Komende Zes Weken Stakingen In Het Streekvervoer Als Werkgevers Niet Over De Brug Komen Fnv


Opnieuw Nieuwe Stakingen In Streekvervoer


Landelijke Staking In Het Streekvervoer Niet Alleen Woensdag Maar Ook Vrijdag Groot Sneek


Woensdag En Vrijdag Geen Bussen Door Staking In Streekvervoer


Vakbonden Dreigen Opnieuw Met Stakingen In Streekvervoer Rtv Drenthe


Opnieuw Staking In Het Streekvervoer Rtv Vechtdal


Geen Bus En Trein Door Staking Streekvervoer Omroep West


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Trouw


Nieuwe Stakingen Streekvervoer Definitief Ovpro Nl


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Leidschdagblad


Staking Streekvervoer In Amstelveen Amstelveenz


Streekvervoer Gaat Vijf Dagen Staken Na Verstrijken Ultimatum Al Het Nieuws Uit Oss

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel